הסושי נחשב למאכל בריא ומזין בעל ערך תזונתי רב, דל בקלוריות ואינו משמין כלל. מרכיבי הסושי הינם מרכיבים טריים דבר ששומר על איכות המזון וערכיו התזונתיים (למעט קומבינציות דגים מסוימות שעברו טיגון קל בשביל הטעם).
בסואי סושי דואגים להשתמש במרכיבים באיכות הגבוהה ביותר – אצות נורי ברמה גבוהה, דגים טריים והכנת הסושי בסמוך לאכילתו.
ערכים תזונתיים ל-100 גר' דג – קצת תכל'ס..כמה קלוריות יש לכל מרכיב ברולים שאנו אוכלים?
משלוחי סושי,סושי במרכז תל אביב,סושי תל אביב,סושי צפון תל אביב,משלוחי סושי בצפון תל אביב,הזמנת סושי תל אביב,הזמנת סושי,משלוח סושי תל אביב
בסואי סושי דואגים להשתמש במרכיבים באיכות הגבוהה ביותר – אצות נורי ברמה גבוהה, דגים טריים והכנת הסושי בסמוך לאכילתו.
ערכים תזונתיים ל-100 גר' דג – קצת תכל'ס..כמה קלוריות יש לכל מרכיב ברולים שאנו אוכלים?
משלוחי סושי,סושי במרכז תל אביב,סושי תל אביב,סושי צפון תל אביב,משלוחי סושי בצפון תל אביב,הזמנת סושי תל אביב,הזמנת סושי,משלוח סושי תל אביב
דג
|
קלוריות
|
חלבון
|
כולסטרול
במ"ג
|
סלמון
סלמון מעושן
ביצי סלמון
|
180
162
262
|
25
|
70
|
טונה אדומה
|
140
|
30
|
49
|
דניס
|
180
|
17
|
70
|
בשר סרטנים
|
100
|
5
|
26
|
צלופח
|
330
|
25
|
200
|
ילו טייל
|
150
|
24
|
63
|
שרימפס
|
90
|
17
|
195
|
מאכל
|
קלוריות
| ||
רול בסיסי – אצה + אורז (ללא דג)
רול פוטומאקי/IO (ללא דג)
ניגירי - יחידה (ללא דג)
דגים :
סלמון
טונה אדומה
דניס
ספייסי טונה
בשר סרטנים
ילו טייל
צלופח
שרימפס
שרימפס טמפורה
טאמאגו
תוספת של אבוקדו/אושינקו/קונפיו
במידה והחלטתם להתפרע...
תוספת של פנקו/שומשום
מיונז/גבינת שמנת
|
100
130
20
60/30
40/20
40/20
135
35
40/20
80/40
30/15
90/45
50/30
15/7/30
10-30
|
*סך
הקלוריות
לדג בלבד
ביחידה/רול
בסיסי
|
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה